Nog even en dan ……

Nog even en dan zitten we in 2016, nu kunnen we natuurlijk terugblikken op 2015 en vertellen dat we mooie seminars hebben georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan de 4-stijlen stage. Het seminar met Shishiya sensei, wat in 2015 samen viel met het feest rondom het 20-jarig bestaan van Kyorakukan. En natuurlijk het seminar met Renato Filippin met daarin een speciale stage voor de Aikikids.

Maar is het niet veel leuker om vooruit te kijken? Want ook in 2016 zit Enbukan niet stil, wat denken jullie van:

  • De lustrum editie van de 4-stijlen (21 februari in Vianen)
  • De regio stages (1ste op 10 april in de nieuwe dojo van Kyorakukan Houten)
  • Shishiya sensei (25 en 26 juni in Zundert)

En dit zijn dan alleen nog maar de reeds bevestigde seminars, want we zijn ook nog bezig met Jimmy Larsson en Renato Filippin …… Kortom het wordt weer een mooi en sportief jaar.

Nu is het begin van het nieuwe jaar ook traditie getrouw een moment waarop gekeken moet worden naar budgetten, betaalbare stages, enz. Om deze stages te kunnen (blijven) organiseren heeft het bestuur van Enbukan een verhoging van de jaarlijkse contributie voor moeten stellen aan de ledenraad. Voor de kinderen is dit nu € 17,50 voor de volwassenen is dit € 27,50 per jaar geworden, de ledenraad heeft hiermee ingestemd. Inmiddels hebben alle leden van Enbukan de factuur al in de mailbox gekregen. Voor de leden van Kyorakukan die een automatisch incasso hebben afgegeven, zal de contributie door Kyorakukan worden geïncasseerd samen met de contributie van het eerste kwartaal. Alle overige leden (Kyorakukan en Aikido 3B) worden vriendelijk verzocht om de Enbukan contributie over te maken zoals op de factuur is opgegeven.

De rest ons nu alleen nog maar om een alle leden een mooi, gelukkig, sportief en bovenal gezond 2016 toe te wensen.

Het bestuur van Enbukan

 

Gelukkig-Nieuwjaar-e1448399790162