Budopaspoorten / Inschrijving seminar mei 2011

Vanaf 15 April zijn de Budopaspoorten van Enbukan klaar bij de drukker. Je leraar gaat vanaf die datum het nieuwe paspoort uit delen, maar pas na inlevering van je oude paspoort (DAF). De ledenadministratie kan dan gelijk alle gegevens weer eens controleren, zoals o.a de kyu graden vermeld in je paspoort, en volgens de ledenlijst. Het oude paspoort krijg je dan t.z.t weer retour. Zorg ondertussen dat je bij bent met je jaarcontributie 2011 aan Enbukan.

De inschrijving voor de seminar met Ichiro Shishiya in Mei, verloopt voorspoedig. De eerste buitenlandse (Tsjechie, en Jordanie) gasten hebben zich ook al ingeschreven. Ivm de beperkte ruimte (kleiner tatami oppervlak) hebben we het maximaal aantal toe te laten Aikidoka’s op 75 staan. Om Aikidoka die aan de deur verschijnen niet teleur te stellen, sluiten we de voorinschrijvingen op 60! De teller staat volgens de laatste opgave op 16, dus schrijf je spoedig in, als je van een plaatsje verzekert wil zijn. Inschrijven kan tot 1 mei, daarna stopt de voorinschrijving, of eerder als er 60 zijn ingeschreven.

De seminar staat open voor alle Aikidoka’s, van allerlei stijlen. Alleen de maandagavond les (gratis) met examen, is beperkt tot leden van Kyorakukan, Dojo Lansingerland, of Enbukan.

Albert