[:nl]Mariëlle van Ee nieuwe penningmeester van Enbukan[:en]Mariëlle van Ee new board member of Enbukan[:]

[:nl]Na jaren lange trouwe dienst als penningmeester en mede oprichter van Enbukan te zijn geweest, was voor Hans van der Veer de tijd gekomen om zijn functie als penningmeester van wege verhuizing naar het buitenland vacant te stellen.  Het bestuur en de leden van Enbukan zijn Hans dankbaar voor het werk wat hij heeft verzet. Het oprichten van een Aikido bond is niet niks. Naast de administratieve en juridische rompslomp was er ook nog het financiële aspect van een bond, er was immers nog helemaal niks.

Mede door de volhardende en tomeloze inzet van Hans is Enbukan wat het nu is. Een financieel gezonde bond die haar naam in de Aikido wereld meer dan verdient heeft. Niet alleen nationaal, maar ook internationaal.  Een bond die op regelmatige basis seminars organiseert, denk hierbij aan de 4-stijlen stage en de stages met Shishiya sensei.

Met het vertrek van Hans ontstond er ook een gat in het bestuur van Enbukan, gelukkig hebben wij Mariëlle van Ee bereid gevonden om aan de functie van penningmeester invulling te geven. Mariëlle is bereikbaar via penningmeester@enbukan.nl. Wij wensen Mariëlle veel plezier toe in het vervullen van haar functie.

Ernst Slomp

Voorzitter[:en]After many years of being active as a board member and co-founder of Enbukan, Hans van der Veer had to descide to stopt as an active board member of Enbukan. The board and members of Enbukan are great full to Hans for the work he has done.

As of today, Mariëlle van Ee will be the new board member of Enbukan. You can contact Mariële via penningmeester@enbukan.nl.

Ernst Slomp

Chairman Enbukan[:]